Ontwerp kantoorpand Roermond

 

2017  (250m2)

Opdracht voor het ontwerpen van een kantoorpand, geschikt voor 30 medewerkers dat voldoende ruimte biedt voor flexwerken conform de richtlijnen van “het Nieuwe Werken”. Met deze basale wens als uitgangspunt, is er gekozen voor een zeer neutrale, tijdloze en open uitstraling in de sfeer van een kantoorpaviljoen. In deze open kantoor setting kunnen medewerkers naar eigen inzicht en al naar gelang de werkzaamheden de beschikbare ruimte gebruiken. Het kantoorpand is dusdanig ontworpen dat er zowel individueel als ook goed in groepsverband en met korte communicatielijnen kan worden samengewerkt. Vanuit het atrium met vide en bovenlicht, is er altijd zicht op alle gebouwfuncties en de werkzaamheden die plaatsvinden binnen de organisatie. Met deze open kantoorsetting kunnen bezoekers, een zeer goede indruk krijgen van de organisatie en de werkzaamheden die er plaatsvinden.