Gemeentehuis Valkenburg aan de Geul

2015  (350m2)

Revitalisatie van de entree van het Gemeentehuis en implementatie van een klantcontactcentrum met backoffice belendend aan de hoofdingang. De receptie- ontvangstbalie vormt de scheidslijn tussen de publieke ruimte en kantoorruimte. De werkplekken aan de balie kunnen met behulp van uit de balie naar boven komende (elektrisch bedienbare) panelen uit het zicht worden onttrokken. Daarmee kunnen de ontvangstplekken worden gesloten en zijn kunnen betreffende plekken ook worden gebruikt als werkplekken bij de backoffice. De plaatsen die van belang zijn voor de historie en het imago van Valkenburg aan de Geul, en attractief zijn voor het toerisme in de gemeente, zijn op gezichtsbepalende momenten in het klantcontact centrum, in kantoorruimten en in enkele overlegruimten als wallvisuals toegepast.